Warning: Use of undefined constant custom_login_title - assumed 'custom_login_title' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/bookwell.nl/public_html/wp-content/themes/oceanwp/functions.php on line 993

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/bookwell.nl/public_html/skin/functions.php:993) in /home/customer/www/bookwell.nl/public_html/ext/hide_my_wp/hide-my-wp.php on line 515
MEEST Krachtige Online Reserveringssysteem | BookWell.nl

Ontdek het MEEST Krachtige Online Reserveringssysteem

Specificaties

Elke stap aanpas baar in het uiterlijk

Aanpasbare uiterlijk van uw boekingsformulier

Het boekingsformulier kan volledig worden aangepast aan uw stijl en bedrijf. Met dit revolutionaire systeem kunt u:
 • Toon / verberg enkele stappen van het boekingsformulier door verschillende opties in of uit te schakelen, zoals Stap voor serviceselectie, Betalingsstap, Stap voor extra services, Stap voor terugkerende boekingen, etc.
 • Toon of verberg specifieke velden om het uiterlijk aan te passen aan uw behoeften
 • Voeg nieuwe velden toe aan het proces
 • Verander de kleuren van uw boekingsformulier
 • Pas de tekst op het formulier aan

Wat uw aanpassingen ook zijn, BookWell heeft het voor u.

Mobielvriendelijk

Volledige mobiel integratie​

Het boekingsformulier is responsief en werkt uitstekend op elk apparaat. 

Het boekingsformulier past zich automatisch opnieuw aan uw mobiel aan. Op deze manier kunnen uw klanten de boekingsformulier overal en altijd gebruiken.

Via onze app BookWell, kunt u ook onderweg ook uw boekingen beheren. Omdat het jouw taak is om voor de klanten te zorgen en de onze om voor je te zorgen.

Strak ontwerp

Gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke interface van het boekingsformulier maakt het reserveringsproces duidelijk, snel en gemakkelijk.

De interface is slim ontworpen om in elke webpagina te passen. De boekingspagina is eenvoudig ontworpen om het gebruik ervan gemakkelijk te maken. Uw klanten zullen er doorheen blazen en binnen de kortste keren aan uw deur kloppen. Dat niet alleen, maar het boeken van een afspraak op uw website zal zeker indruk op die klanten maken.

 

De ultieme boekingservaring​

Eenvoudig & Uitgebreid

Gebruiksvriendelijk cms-paneel

Uitgebreid beheergebied voor het beheren van afspraken en functies zo eenvoudig en snel mogelijk.

Of u nu een professional of een beginner bent, ons CMS-paneel past bij uw vaardigheden en voorkeuren. We hebben ons best gedaan om het zo eenvoudig en snel mogelijk te maken om BookWell op uw website te installeren en te gebruiken.

U kunt BookWell bijna moeiteloos opzetten en een reserveringssysteem van wereldklasse hebben dat voor u in een mum van tijd werkt. Functies en afspraken beheren kan niet eenvoudiger. Automatiseer uw online planningssysteem om te concentreren op het belangrijkste deel van uw bedrijf: uw klanten bedienen.

Eenvoudig & snel

BookWell

Onbeperkt boekingsformulieren

BookWell boekingsformulier kan worden toegevoegd aan meerdere pagina’s binnen uw website. Alle afspraken die in die boekingsformulieren zijn geboekt, verschijnen op één plek – uw BookWell kalender.

U kunt afzonderlijke boekingsformulieren met vooraf gedefinieerde waarden of verborgen velden maken en deze op pagina’s met een specifieke beschrijving plaatsen. Met BookWell kunt u Onbeperkt aantal boekingsformulieren op uw site toevoegen.

Betalingen

Ontvang veilige en flexibele betalingen

Accepteer creditcardbetalingen op uw website. Bekijk en beheer betalingsstatistieken en pas de details indien nodig handmatig aan.

Veilige online betalingen en BookWell werken samen om uw service toegankelijker te maken voor al uw klanten. iDEAL online betaalmiddel is opgenomen in BookWell, en u kunt gemakkelijk betalingsgateways integreren voor het verwerken van de betalingen van uw klanten.

Filter en sorteer een lijst met volledige en in behandeling zijnde transacties en pas de betalingsgegevens indien nodig handmatig aan. Verberg de betalingsstap voor gratis services.

Pas de details indien nodig handmatig aan

Account

Laat klanten hun online boekingen bekijken en bewerken

Als uw klant zijn afspraken wil bekijken, kunnen ze inloggen met hun inloggegevens, die automatisch door ons (BookWell) naar hen worden verzonden als u ervoor kiest om accounts voor alle klanten te maken.

Ze kunnen dan hun afspraken bekijken of annuleren – waardoor ze flexibel zijn en de klanttevredenheid toeneemt.

Klanten zullen in staat zijn om:

 • Werk de naam, het e-mailadres, het telefoonnummer, het wachtwoord en andere velden te wijzigen;
 • Klantprofiel Verwijderen;
 • Afsprakengeschiedenis bekijken;
 • Afspraakdetails (status, prijs, personeel, service, etc.) Bekijken;
 • Een afspraak opnieuw plannen of annuleren;

Kalender

Bekijk kalender in dagelijkse / wekelijkse / maandelijkse modi

BookWell Kalender biedt u meerdere opties voor het weergeven van de agenda van het team. Kies tussen de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse modi om uw online boekingen van uw bedrijf op verschillende manieren te bekijken. U kunt ook alle geplande afspraken afzonderlijk controleren voor een, twee of meer personeelsleden.

BookWell is superflexibel om u te helpen uw boekingen eenvoudig en effectief te beheren. In BookWell-instellingen kunt u zelfs de manier aanpassen waarop uw afspraak wordt weergegeven wijzigen.

Verschillende weergave-indelingen

Status

Automatisch of handmatig

Stel een standaardstatus in voor nieuwe boekingen: in behandeling of goedgekeurd.

U kunt afspraken in wachtende status laten maken. Ze blijven zo totdat u ze bevestigt. Geweldig voor wanneer u zich in een periode van onzekere beschikbaarheid bevindt.

Of stel een standaardstatus voor nieuw gemaakte afspraken in op ‘goedgekeurd’ om het boekingsproces zo snel mogelijk te maken.

Alle boekingen worden opgeslagen in de afsprakenlijst van BookWell en kunnen dan worden gefilterd op status.

Boekingslijst

Filtreerbaar, sorteerbaar en doorzoekbaar

Hoe lang uw boekingslijst ook is. Met BookWell kunt u het efficiënt controleren en beheren.

Het omgaan met een onbeperkt aantal boekingen vanuit het BookWell-beheerpaneel is heel eenvoudig. Gebruik verschillende filters om snel eerdere en aankomende boekingen te vinden, sorteer en zoek afspraken met geavanceerde opties snel en moeiteloos. Wanneer een belangrijke reservering wordt gevonden, kunt u meteen de nodige wijzigingen aanbrengen en een interne notitie toevoegen aan een bepaalde boeking. 

opzegtermijnen

Minimale opzegtermijnen voor boekingen en annuleringen

Stel in hoe ver van tevoren klanten afspraken kunnen boeken en annuleren.

U kunt een minimale opzegtermijn (bijv. 24, 48 uur) instellen voor boekingen en annuleringen. Verplicht klanten bijvoorbeeld om ten minste één uur voor de afspraak te boeken of te annuleren. Op deze manier is de boeking op uw website niet beschikbaar als er nog maar zoveel tijd over is tot de afspraak. Als de klant op tijd annuleert, heeft dit geen invloed op hen. Maar het voorkomt dat ze op korte termijn annuleren.

Met één klik

Boeking annuleren door personeel & klant

Soms gebeurt er in het leven en kunnen we onze afspraken niet nakomen. Het annuleringsproces van BookWell maakt het u gemakkelijk en flexibel. Het annuleren van afspraken is met één klik toegankelijk voor zowel klanten als personeel. Voeg gewoon een “klik-om-te-annuleren” link toe aan uw e-mailmeldingen terwijl u hen op de hoogte brengt van nieuwe boeking. De annulering werkt echter alleen als deze buiten de minimale opzegtermijn valt.

Een andere optie voor klanten om eenvoudig hun afspraak te annuleren – rechtstreeks op uw website/App. Uw personeel kan dit administratief doen door de afspraakstatus in de back-end van BookWell te wijzigen

Aangepaste dienst

Maak afspraken met aangepaste dienst

Voeg aan uw dagelijkse planning aangepaste afspraken toe met diensten die niet in uw services worden vermeld.

Soms moeten uw medewerkers in hun dagelijkse agenda enkele specifieke afspraken opnemen met een service die u niet in een van de diensten vermeldt. Ze kunnen snel en eenvoudig een aangepaste afspraak van elk type maken vanuit het BookWell-beheerpaneel en deze afspraak wordt samen met andere gewone boekingen aan hun BookWell-agenda toegevoegd.

Beschikbare dagen

Bepaal het aantal beschikbare dagen voor boeking

Stel planningslimieten in om aan te geven hoe ver klanten in de toekomst afspraken kunnen boeken.

U kunt planningslimieten instellen voor uw klanten door in te stellen hoe ver ze uw diensten kunnen boeken. Geef deze periode in dagen op en uw klanten hebben geen optie om een afspraak te boeken wanneer de datum buiten de planningslimieten valt.

Met individuele instellingen

Onbeperkt aantal medewerkers

Voeg een onbeperkt aantal medewerkers toe met individuele prijzen, werkschema en zichtbaarheidsinstellingen.

Onbeperkt aantal serviceproviders met individuele instellingen

Met BookWell kunt u een onbeperkt aantal profielen van uw medewerkers maken en beheren, elk met individuele instellingen en aangepaste schema’s.

Met de geavanceerde functionaliteit van BookWell kunt u:

 • Voeg een willekeurig aantal personeelsleden toe, elk met persoonlijke informatie, foto’s en contactgegevens
 • Bind elke medewerker aan een of meerdere diensten
 • Stel voor elke medewerker de individuele serviceprijs, weekplanning, pauzes en ‘vrije dagen’ in
 • Stel openbare of privézichtbaarheid in voor elke serviceprovider
 • Synchroniseer de agenda’s van medewerkers met hun Google-agenda’s.

Met individuele instellingen

Sta medewerkers toe hun profielen en agenda's te beheren.

Laat uw medewerkers hun weekplanning bekijken en hun persoonlijke informatie bewerken via onze App of BookWell back-end.

Als uw werknemers als gebruikers zijn geregistreerd en aan deze accounts zijn gekoppeld, hebben ze mogelijk toegang tot de back-end van BookWell en onze app, zodat ze de aan hen toegewezen afspraken kunnen bekijken en bewerken en persoonlijke gegevens kunnen bijwerken.

U kunt het toegangsniveau beperken door een van de rollen voor gebruikers (abonnee, editor) te kiezen. Op deze manier hebben sommige van uw medewerkers een optie om hun boekingen en profielinformatie te bekijken en te bewerken, terwijl anderen geen toegang krijgen.

BookWell Kalender

Bewerk de sjabloon die in de kalender wordt weergegeven

Stel in hoe BookWell Kalender eruit ziet als uw afspraak.

BookWell is ontworpen om aan alle gebruikersvoorkeuren te voldoen, zodat u zelfs een sjabloon kunt maken voor het weergeven van uw agenda-items.

Configureer de manier waarop uw afspraak er in een kalender zal uitzien door beschikbare codes in te voegen, te verplaatsen of te verwijderen om het meest geschikte formaat te krijgen voor het bekijken van uw boekingen

BookWell Kalender

Kleuren in uw kalender

Houd afspraken in uw agenda bij door Kleurhulpmiddelen.

U kunt een unieke kleur instellen voor elk van uw services. Dit is uiterst nuttig bij het omgaan met bezette tijdvakken in BookWell Kalender. Alle afspraken die bij deze service horen, verschijnen in uw agenda met de relatieve kleur die in de instellingen op een servicekaart is ingesteld. De functie van kleurcodering van uw services wordt alleen intern gebruikt in BookWell-back-end.

Onbeperkt aantal diensten

Maak onbeperkt aantal services en sorteer ze op typen

Met BookWell kunt u een onbeperkt aantal services toevoegen en deze indelen in categorieën om uw klanten te helpen bij het vinden van de juiste service in de eerste stap van het boekingsproces. Elke groep kan zoveel service-items bevatten als nodig.

Bovendien kunt u de volgorde van services in een lijst wijzigen door ze omhoog of omlaag te slepen, wat invloed heeft op hun weergave op de front-end in een boekingsformulier.

Onbeperkt aantal diensten

Beheer uw klantenbestand moeiteloos

Beheer uw klantenbestand op één plek. Voeg een onbeperkt aantal klanten toe aan de sorteerbare en doorzoekbare lijst met boekingsgeschiedenis, betalingsstatistieken en interne notities.

Laat uw klantenbestand niet uit de hand lopen. Met BookWell krijgt u een onbeperkte, sorteerbare en doorzoekbare klantenlijst. Maar dat is niet alles. Je kan ook:

 • Zie boekings- en betalingsstatistieken voor elke klant
 • Bewaar interne notities over een klant
 • Voeg een nieuwe klant rechtstreeks vanuit de kalender toe
 • Maak en wijs WordPress-accounts aan klanten aan
 • Verwijder het bijbehorende WordPress-account bij het verwijderen van klanten
 • Klantenlijsten importeren en exporteren
 • Organiseer uw klanten in specifieke groepen

Onbeperkt aantal diensten

Individuele instellingen voor elke service

Met geavanceerde functionaliteit voor servicebeheer kunt u aangepaste instellingen maken voor elke service die door uw bedrijf wordt geleverd.

Elke service die door uw bedrijf wordt geleverd, kan verschillende instellingen hebben. Met BookWell beschikt u over een breed scala aan opties voor het configureren van bepaalde eigenschappen:

 • Stel de duur van elke service afzonderlijk in
 • Stel de opvultijd in voor elke service als uw afspraken tussendoor moeten worden voorbereid
 • Wijs meerdere medewerkers toe aan elke service
 • Pas de minimale tijdsleuven aan – een tijdsinterval voor het bouwen van alle tijdsleuven in het systeem
 • Stel zichtbaarheid in op openbaar of privé voor elke service
 • Beperk het aantal boekingen per klant
 • Stel de regel in voor de automatische toewijzing van medewerkers wanneer klanten ELKE werknemer selecteren bij de eerste stap van het boekingsproces.

Onbeperkt aantal diensten

Ondersteuning in meerdere talen

Vertaal de hele BookWell, zodat uw klanten in hun moedertaal kunnen boeken.

BookWell is compatibel en ondersteunt meertalige websites. U kunt de interface van het boekingsformulier vertalen van het Engels naar andere talen. Met de .po- en .mo-bestanden kunt u uw BookWell-installatie desgewenst zelf vertalen.

BookWell wordt geleverd met 10 ingebouwde talen:

 • Engels
 • Russisch
 • Duitse
 • Spaans
 • Frans
 • Italiaans
 • Nederlands
 • Portugees
 • Roemeense
 • Zweeds
 • Chinese

Sms-berichten

Snelle installatie van sms-service

Stel sms-berichten rechtstreeks vanuit BookWell-backend in. Gebruik uw bedrijfsnaam als afzender-ID, vul automatisch het saldo opnieuw aan en ontvang gedetailleerde rapporten.

Met BookWell kunt u alle sms-meldingen die naar uw klanten en medewerkers zijn verzonden volledig aanpassen. U kunt zelfs uw eigen aangepaste sjablonen maken en individuele verzendregels instellen voor elk bericht.

Je bent in staat om:

 • Snelle en eenvoudige installatie van alle meldingen rechtstreeks vanuit BookWell-backend
 • Voor sms-service kunt u uw bedrijfsnaam gebruiken als de SenderID (beschikbaar in de meeste landen), meldingen voor een laag saldo ontvangen, automatisch bijvullen en gedetailleerde berichtrapporten.

Aangepaste velden

Verschillende soorten aangepaste velden in uw boekingsformulier

Voeg aangepaste vragen toe aan uw boekingsformulier om extra informatie van uw klanten te krijgen.

Met de formulierbouwer kunt u uw eigen aangepaste velden toevoegen aan uw boekingsformulier.

Maak zoveel items als u nodig hebt met behulp van verschillende soorten vragen (tekstvelden, vervolgkeuzelijsten, meerdere keuzes, enz.), Maak ze verplicht of optioneel en binden aan bepaalde services.

Deze velden verschijnen in de stap Details van het boekingsproces en reserveringsgegevens worden toegevoegd aan uw BookWell-kalender.

Accepteer groepsboekingen

Klanten toestaan groepsafspraken te boeken

Als u diensten aanbiedt voor groepen mensen, zoals sport- of danslessen, educatieve cursussen, verschillende workshops, enz., Laat uw klanten dan het aantal personen kiezen waarvoor ze willen boeken.

Bepaal de individuele servicecapaciteit – het minimale en maximale aantal personen dat dezelfde afspraak voor de bepaalde periode mag boeken – voor elke service en medewerker afzonderlijk, en accepteer groepsreserveringen rechtstreeks op uw website.

Uw online planningssysteem geeft de groepsboeking weer als één afspraak met de details van alle vermelde klanten.

Google Kalender

Google kalender integratie

Synchroniseer de agenda’s van medewerkers met hun Google-agenda’s

Met Google Agenda en BookWell kunt u alle boekingen, uren en boekingen van uw personeel beheren met maximale efficiëntie.

Tijdvakken geboekt in BookWell worden automatisch gemarkeerd als bezet in uw Google Agenda. En met drukke slots in Google Agenda wordt rekening gehouden wanneer BookWell beschikbare tijdvakken aan klanten aanbiedt.

Extra's

Voeg extra's toe aan uw services

Bied klanten aan om extra artikelen te boeken met hun diensten.

Laat uw klanten extra’s boeken samen met hun diensten. Dit kunnen extra items zijn, zoals speciale tools, producten of bronnen voor het uitvoeren van een service. Of extra tijd als u de duur van het extra item instelt. Gekocht extra artikel kan de prijs en de duur van de afspraak beïnvloeden.

 • Voeg verschillende extra’s toe aan verschillende services
 • Bind onbeperkt extra items voor elke service
 • Sta klanten toe om een hoeveelheid extra items te selecteren
 • Informatie weergeven over extra’s in agenda, winkelwagentje en meldingen
 • Schakel het vermenigvuldigen van extra’s met het aantal personen in groepsreserveringen in / uit
 • Stel de manier in waarop de informatie bij Extra stap wordt weergegeven aan uw klanten

Extra's

Winkelwagen

Sta klanten toe om meerdere services in één boekingsessie te boeken.

Moedig uw klanten aan om meer op uw website te boeken.

Met de Winkelwagen geactiveerd, kunnen uw klanten terugkeren naar de 1e pagina en een nieuwe boeking maken. Op deze manier kunnen ze meerdere afspraken in één sessie bestellen en ze allemaal vooraf betalen.

Extra's

Meerdere services voor één bezoek

Laat uw klanten verschillende diensten boeken voor één bezoek.

Stel, u verleent diensten in een schoonheidssalon. Uw klanten zullen genieten van de mogelijkheid om eenvoudig online meerdere opeenvolgende afspraken te boeken op een tijdstip dat het beste bij hen past.

BookWell-planningssysteem vindt tijdvakken wanneer alle services  één voor één kunnen worden uitgevoerd en wordt als afzonderlijke reserveringen aan uw agenda toegevoegd.

Extra's

Accepteer aanbetalingen

Stel een aanbetalingsbedrag in dat moet worden betaald op het moment van boeking.

U kunt een aanbetalingsbedrag instellen voor elke service en medewerker die moet worden betaald op het moment van online planning. Op deze manier, wanneer klanten afspraken op uw website boeken, wordt een aanbetaling in rekening gebracht (een percentage of een vast bedrag), en de rest kan later worden betaald.

Met het admin-paneel van BookWell kunt u snel aanbetaling efficiënt instellen en beheren. Jij kan:

 • Accepteer gedeeltelijke online betalingen alleen voor geselecteerde services
 • Stel een specifiek aanbetaling in voor elk service / werknemerspaar
 • Geef het aanbetaling in procent of als vaste prijs op
 • Betaalde en verschuldigde bedragen weergeven in betalingsrapporten en meldingen
 • Markeer betalingen als voltooid zodra het volledige bedrag is betaald

Extra's

Servicelocaties toevoegen

Laat klanten locaties kiezen voor hun afspraken.

Koppel medewerkers en diensten aan verschillende locaties, zodat uw klanten de plaats voor hun afspraak kunnen kiezen voordat ze datum en tijd plannen.

Met BookWell kunt u meerdere locaties afzonderlijk beheren, medewerkers toewijzen aan een of meer locaties, locatiegegevens weergeven in uw agenda en deze opnemen in geautomatiseerde e-mail- en sms-meldingen.

Extra's

Stel flexibele prijzen in

Stel speciale servicetarieven in voor afspraken op specifieke uren gedurende de dag.

U kunt de servicetarieven wijzigen op basis van de tijd gedurende de dag dat de service wordt uitgevoerd.

Als u ‘s ochtends korting aan uw klanten aanbiedt, of de serviceprijs na 20.00 uur verhoogt, biedt de add-on Service Hours u deze optie.

Stel een speciale periode in voor elke service binnen de planning van de medewerker en profiteer van flexibele prijzen met het online planningssysteem van BookWell.

Extra's

Beperk de beschikbaarheid van de service

Stel het serviceschema zo in dat het alleen beschikbaar is op specifieke uren gedurende de dag van het personeel.

U kunt uw services alleen tijdens exacte uren en / of op bepaalde weekdagen online beschikbaar maken door een functie Serviceschema in te stellen.

Als sommige van uw services bijvoorbeeld alleen op zaterdagochtend kunnen worden geleverd, maakt u hiervoor planningslimieten in de back-end van BookWell, zodat ze alleen kunnen worden geboekt wanneer het serviceschema en de werkuren van de medewerker elkaar overlappen.

Als u bovendien de invoegtoepassing Serviceschema integreert met de invoegtoepassing Speciale dagen, krijgt u een optie om de beschikbaarheid van de service voor specifieke dagen te wijzigen.

Extra's

Voeg speciale dagen toe aan de planningen van het personeel

Stel aangepaste werktijden in, anders dan de standaarduren, voor extra lange / korte dagen van het jaar.

Nadat u een nieuw personeelslid in BookWell hebt aangemaakt, hebben ze een regelmatig schema dat door het reserveringssysteem als standaard wordt beschouwd.

Met de functie Speciale dagen kunt u de standaardwerkuren van werknemers op bepaalde dagen van het jaar naar wens wijzigen: maak ze kort of lang, afhankelijk van de situatie.

Extra's

Terugkerende afspraken

Laat klanten weken of maanden vooruit een reeks herhaalde afspraken boeken.

Met deze functie kunnen uw klanten weken en maanden vooruit een aantal terugkerende afspraken boeken. Nadat ze een service, datum en tijd voor hun eerste bezoek hebben gekozen, zien ze een optie om de afspraak met regelmatige tussenpozen te herhalen en de hele serie in één keer te plannen.

In het BookWell-beheerpaneel kunt u ook:

 • kies welke services de herhalingsoptie kunnen hebben
 • stel de herhaalfrequentie voor elke service afzonderlijk in
 • stuur gecombineerde meldingen voor de hele reeks boekingen
 • definieer de regel voor online betalingen.

Extra's

Persoonlijk account voor werknemers

Laat medewerkers hun boekingen, persoonlijke gegevens en diensten rechtstreeks op uw website bekijken en beheren.

Uw medewerkers kunnen hun planningen beheren en profielinstellingen rechtstreeks aan de voorkant van uw website bijwerken. Op deze manier hoeven ze niet in te loggen bij een beheergebied voor administratieve doeleinden.

Zodra uw teamlid is geautoriseerd op uw website, kunnen ze:

 • toegang tot hun boekingen en wijzigingen aanbrengen in geplande afspraken indien nodig
 • agenda-informatie exporteren naar een CSV-bestand
 • persoonlijke gegevens bekijken en bijwerken
 • schema, prijzen, vrije dagen, capaciteitsinstellingen, speciale dagen en speciale uren beheren.
 • U bent echter vrij om de toegang tot sommige profielelementen te beperken als u niet wilt dat uw werknemers ermee werken en deze wijzigen.

Extra's

Voeg klanten toe aan de wachtlijst

Vervang de geannuleerde afspraak onmiddellijk door een klant in de rij.

Laat uw klanten op de wachtlijst staan voor volgeboekte afspraakslots.

Op deze manier kunt u, wanneer annuleringen verschijnen, deze onmiddellijk vullen met een client uit de wachtlijst.

Extra's

Pakketaanbiedingen voor favoriete services

Creëer een dienstenpakket tegen een aantrekkelijke prijs om meer verkopen aan te moedigen en uw omzet te verhogen.

U kunt verschillende pakketaanbiedingen maken en verkopen, elk met een individuele hoeveelheid services en een geldigheidsperiode.

Als u de verkoop van een bepaalde service wilt promoten en verhogen, bied dan een speciale prijs aan wanneer deze in een pakket wordt geboekt.

Uw klanten kunnen meerdere afspraken tegelijk reserveren en alle bezoeken in hun gebruikersaccounts aan de front-end plannen.

Extra's

Organiseer klanten in groepen

Schik uw klantenlijst per type voor geavanceerd sorteren, het aanbieden van promoties aan bepaalde klanten of het instellen van bepaalde beperkingen.

Met deze functie kunt u klantengroepen voor verschillende doeleinden maken en beheren. Organiseer uw klantenlijst op basis van verschillende eigenschappen (loyaliteit, leeftijd, verstrekte informatie, interesses, aantal bezoeken, enz.) En profiteer van de opties voor handig beheer en efficiënt sorteren.

U kunt:

 • creëer meerdere groepen
 • vergelijkbare instellingen delen met verschillende klanten
 • bepaalde beperkingen instellen op basis van een klantengroep
 • wijs individuele prijzen toe voor elke groep
 • standaardregels opgeven voor de afspraakstatus.

Extra's

Voeg bestanden toe aan het boekingsformulier

Laat klanten bestanden met betrekking tot het afspraakrecht uploaden naar het online boekingsformulier. Bekijk en update alle geüploade bestanden in boekingsdetails.

Soms hebt u voor een afspraak specifieke documentatie nodig om services uit te voeren. Dit kunnen paspoortgegevens, rijbewijs of foto zijn. BookWell maakt het mogelijk voor uw klanten om bestanden direct tijdens de online boeking te uploaden.

Nadat ze hun bezoek hebben gepland, kunnen alle materialen die bij het boekingsformulier zijn gevoegd, worden bekeken en bijgewerkt in het beheergedeelte van BookWell.

Extra's

Automatische facturering

Stuur gepersonaliseerde automatisch gegenereerde facturen naar uw klanten voor elke afspraak geboekt op uw website/App.

Genereer facturen direct in BookWell panel en stuur ze automatisch naar uw klanten via e-mail of sms bij elke nieuwe afspraak. Bespaar tijd met de BookWell-factureringsfunctie en ontvang uw klanten sneller en eenvoudiger.

Pas een factuursjabloon aan zodat deze overeenkomt met uw branding: upload een bedrijfslogo en eventuele afbeeldingen
Stel de regels in voor het automatisch genereren van facturen: 

 • kies het tijdstip waarop een betalingsverzoek naar een klant wordt verzonden
 • Voeg facturen toe aan e-mailmeldingen of neem links op in sms-berichten
 • Bekijk en download facturen in PDF-formaat in betalingsrapporten

Extra's

Personeelsbeoordelingen toevoegen

Laat klanten uw diensten en medewerkers beoordelen door na elke afspraak om feedback te vragen.

Geef uw klanten de optie om afspraken te beoordelen door een URL van een beoordelingspagina op te nemen in uw automatische vervolgmeldingen.

BookWell doet de rest – het beoordelingsgemiddelde voor elk personeelslid en hun diensten berekenen, weergeven in het admin-gedeelte en in een boekingsformulier op uw website/ App(optioneel).

Verzamel feedback van waardevolle klanten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf aan de verwachtingen voldoet, de professionele vaardigheden van medewerkers bepaalt en uw personeel gemotiveerder maakt.

Extra's

Geautomatiseerde belastingberekeningen

Belastingtarieven instellen en beheren, opnemen in serviceprijzen en boekhoudrapporten.

Schakel belastingberekening in voor uw services / producten en geef alle toegepaste belastingen weer in een totaal van een winkelwagentje.

Alle belastingtarieven kunnen worden geconfigureerd en beheerd in het BookWell-beheergebied op basis van het land waarin uw bedrijf services levert. Belastinginformatie wordt weergegeven in betalingsrapporten en kan automatisch naar uw betalingsgateway worden verzonden.

Extra's

Voeg aangepaste gegevens toe aan het profiel van de klant

Geavanceerde instellingen voor het verzamelen van aanvullende informatie over de client.

U kunt aanvullende informatie van uw klanten krijgen door specifieke vragen te stellen wanneer ze hun gegevens in uw online boekingsformulier invoeren.

Kies uit meerdere soorten aangepaste velden en breid het profiel van de klant uit met alle vereiste informatie.

Alle klantgerelateerde gegevens zijn altijd beschikbaar voor u met een paar klikken in het gedeelte Klanten en kunnen op elk gewenst moment in hun profielen worden bewerkt.

Extra's

Google Maps

Vul automatisch het adresveld in een boekingsformulier in om invoerfouten te verminderen en het boekingsproces te versnellen.

Een snelle zoektocht naar zowel straatadressen als bedrijfsnamen zal niet alleen invoerfouten verminderen, maar zal het hele boekingsproces aanzienlijk vereenvoudigen en versnellen.

Laat uw klanten adresgegevens snel en nauwkeurig invoeren met behulp van de realtime suggesties van de service voor automatisch aanvullen van Google Maps.

Extra's

Ingebouwde analyse

Met het ingebouwde BookWell-dashboard kunt u rapporten bekijken over het aantal boekingen, klanten en betalingen die uw bedrijf heeft ontvangen.

Gebruik BookWell Analytics om actuele informatie te krijgen over de effectiviteit en productiviteit van uw bedrijf. Bekijk een totaal aantal uitgevoerde afspraken, het aantal klanten dat uw diensten heeft geboekt en de geschatte kosten van alle boekingen.

Alle statistische gegevens kunnen door verschillende eigenschappen worden gefilterd, zodat u alleen rapporten kunt krijgen voor de geselecteerde periode, specifieke medewerker of service.

Extra's

Groepsdiensten voor complexe afspraken

Combineer bestaande diensten en vrije tijd om één complexe afspraak te maken.

Samengestelde service – is een complexe service die kan bestaan uit twee of meer eenvoudige services in combinatie met vrije tijd, terwijl uw klanten deze op uw website boeken zoals elke andere standaardafspraak.

Aangezien samengestelde services zijn gebouwd op basis van bestaande services, kunnen er meerdere medewerkers bij betrokken zijn die alleen hun deel van het werk binnen een geboekte afspraak uitvoeren, zodat uw personeelsuren goed georganiseerd en efficiënt worden gebruikt.

Extra's

Volledige synchronisatie

Synchroniseer automatisch alle agendagegevens en updates tussen twee kalenders.

Krijg een realtime volledige tweerichtingssynchronisatie tussen BookWell Calendar en Google Agenda, zodat uw agendagegevens kunnen worden bekeken en beheerd in beide kalenders. Alle nieuwe boekingen, updates en annuleringen die in BookWell zijn gemaakt, worden automatisch weerspiegeld in Google Agenda en vice versa.

Met Bookwell kunt u:

 • Synchroniseer automatisch alle kalendergegevens en eventuele updates tussen twee agenda’s;
 • Geef op hoeveel afsprakengeschiedenis u wilt synchroniseren;
 • Stel de titel van het evenement in die wordt weergegeven in Google Agenda.

Extra's

Creëer tijd-flexibele diensten

Laat klanten de duur van de afspraak bepalen.

Met de add-on BookWell Custom Duration kunt u services met een flexibele duur maken waarmee uw klanten de duur van hun afspraak kunnen kiezen op het moment van boeking.

Laat uw klanten beslissen hoe lang ze een vergaderruimte, persoonlijk consult of een massagesessie willen reserveren door de duur te selecteren uit de vooraf gedefinieerde waarden. Het reserveringssysteem berekent respectievelijk de prijs.

Extra's

Samenwerkingsservices

Creëer en beheer samenwerkingsservices waarbij twee of meer medewerkers samenwerken.

Als u diensten verleent waarbij een groep medewerkers samenwerkt en / of gedeelde middelen gebruikt tijdens afspraken, zal Bookwell automatisch tussen werknemers en middelen coördineren om beschikbare tijdvakken te tonen, een afspraak voor de klant maken en alle werknemers op de hoogte brengen.

Kenmerken

Laat klanten samenwerkingsservices boeken
Betrek meerdere medewerkers bij één gemeenschappelijke afspraak
Voeg, beheer en deel verschillende middelen (kamers, auto’s, computers, stoelen, apparatuur, enz.) Tussen werknemers toe
Vermijd dubbele boekingen van gedeelde bronnen als de bron al in gebruik is